The times are A-changing

Flaks jeg sluttet å være tåplig da jeg var 14. Her er mitt nye alvorlige jeg.

Flaks jeg sluttet å være tåplig da jeg var 14. Her er mitt nye alvorlige jeg.

Vel first of all, gratulerer til meg med ny blogg!! For de som ikke vet det (som jeg regner med er alle), har jeg ikke hatt min egen blogg på mange, mange år. Ikke misforstå, jeg er ikke heelt noob i bloggerverden, jeg har nemlig delte blogger med både mine gamle klassevenner, og en co-blog med bestevenninnen min, men det var rett og slett ikke nok. Kan muligens ha noe med at tavlebloggen (klassebloggen that is) er laget for å oppdatere oss om de viktigste hendelsene i hverandres liv ( og jeg har ikke så alt for mange viktige hendelser i mitt liv) mens Co-BB var meningen tross alt skulle være en delt blog. Men det endte med at mine bestevenninne ble lei, og opptatt, og glemte hele bloggen. Så jeg fant altså ut at dersom jeg skulle være den eneste som blogget, kunne jeg like gjerne gå all out å faktisk lage min egen. SÅ her har vi da resultatet.

Som sagt er jeg ikke en fullstendig noob i bloggverden, rent teknisk sett er jeg vel en veteran. Jeg blogget nemlig på den tiden man ikke hadde «blogsider», men da man laget hjemmesidene selv. På den tiden vi var internasjonale og skrev engelsk, på den tiden da norge så vidt hadde hørt ordet blogg. Den tiden var ala 2003 (tidligere å, men så langt strekker ikke internet arkivet seg tilbake 😦 ), og på den tiden var jeg 14. Og kul. Ikke minst.

Tittel: It’s mah birthday!!
WOO HOOO guess who’s birthday it is today, jupp it’s mine 😀 😀 I am now officially 14 years of age and now have a whole year just to be stupid before i have to grow up. yay 😀 And what a perfect gift i got to, jupp a digital camera! finally!! :p it’s a Hp photosmart 320. Oh and yesterday i got my hair cut! i love it, even though it isn’t that big of a different. what do you think? i love my new hair, mwuahahaha.
on tuesday i’m going to tusenfryd!! weeeee 😀 😀 i can’t wait, supersplash here i come 😀 :)(:

Ah det var tider det. Flaks at jeg hadde et helt år å være dum på, for da jeg ble 15 var det skjerpings all the way. Har ikke vært dum en eneste dag siden den gang. Og jeg må si min bruk av smilefjes overhodet ikke var over the top heller. =) (= 🙂 (:

Poenget med dette innlegget er vel i bunn og grunn å ønske meg selv velkommen i bloggverden etter en meget lang pause, og å prøve på la det være en upgrade fra 2003 bloggingen min. Selv om det tross alt skal godt gjøres.
Tuddelu!

Reklamer

6 kommentar to “The times are A-changing”

 1. S Says:

  Hahaha, Camilla! Jeg ELSKER det! Det ser fantastisk ut! ahhh, blir så glad for at flere av «oss» er tilbake:) Elsker de gamle blogginnleggene våre, de er helaftens latteranfall for å si det mildt!

 2. Helene Says:

  Gratulerer med ny blogg da 😀

 3. Hege Kristiansen Says:

  Likte den nye bloggen din! Lykke til med den 🙂

 4. KristineBirgitte Says:

  Welcome, er vel mer passende? 😉 Jeg gleder meg til å lese bloggen din=)

 5. Kamilla K Says:

  Gleder meg til å følge med her.
  Satte veldig pris på kommentaren din på bloggen min, den var en tankevekker. 🙂

 6. heeelene Says:

  Velkommen:) Er ganske ny selv! Det er alltid morsomt å lese gamle ting man har skrevet, kan vel si det er fint at vi forandrer oss 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: