Om meg

Kort fortalt:

– Jeg heter Camilla.

– Jeg er 19 (og et halvt) år.

– Jeg har bursdag 22 juni.

– Bursdager er forresten det største og viktigste jeg vet (shallow? hvem? jeg?)

– Jeg har en yngre bror på 18.

– Han har lappen.

– Det har ikke jeg..

– Men det passer meg fint.

– Jeg bor i Oslo-område.

– Til høsten har jeg planer om å flytte til Trondheim for å studere, hva er uklart.

– Vennene mine er det viktigste i livet mitt.

– Det værst du kan finne på å spørre meg om er hva slags musikk jeg liker.

Dersom kortversjonen av en eller annen merkelig grunn skulle være for lite grundig for deg:

Vel, for det meste er jeg en ganske gjennomsnittelig person med et overdrevent bruk av utenlandske låneord i skriftspråket mitt. Da jeg gikk på skolen gikk jeg media og kommunikasjon, som var awesome ❤ Jeg liker veldig godt å ta bilder, grafisk design og web design. Så da sier det seg nesten seg selv at jeg tenker å studere psykologi til neste år.. Ikke? Nei, jeg vet vel ikke heelt hvor den tanken kom fra jeg heller, men nå har den plantet seg fint inn i hjernebarken min, og det virker ikke som den har store planer om å forandre seg heller. I hvertfall ikke med det første. Så da kaller vi det en plan. Jeg har store planer om å flytte til Trondheim til neste år. Jeg vet ikke helt hvorfor det heller, for jeg har aldri vært der før, men det høres jo ut som en fin by!

Grunnen til at jeg tok et friår dette året var for å utsette å bestemme hva jeg skulle studere (naturligvis), men også å utsette å skilles fra vennene mine. Så og si alle mine nærmeste venner har også tatt friår i år. Til neste år har jeg tenkt til å fortsette denne tradisjonen ved å flytte alle vennene mine til Trondheim med meg. Ikke dumt sier jeg!
Som man kaanskje muligens kan ha fått intrykk så langt vet jeg fint lite om hvor jeg har tenkt meg her i livet. Jeg er en klassisk tenåring med veldig høye forhåpninger, veldig lite talent, og veldig stor viljekraft. Jeg har et stort talent for å snakke om ingenting, og å snakke om det lenge. Uheldigvis for dere lesere er det et talent som strekker seg over i det skriftlige også. Men på den andre side er det mye lettere å shut me up på denne måten, det er tross alt bare å slutte å lese. Nei vet dere hva, jeg konkluderer med at jeg er en av dem som er elendig til å skrive om meg selv. Skulle dere være interessert i noe spesielt så foreslår jeg at dere spør jeg =) Legg igjen en kommentar så skal jeg svare så best jeg kan! Ellers så er det også en sjanse for at jeg en dag kjeder meg så ekstremt at jeg skriver hele livshistorien min.. One can only hope!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: